آسِرولا میوهای گرمسیری است که در هند غربی و شمال آمریکای جنوبی میروید. این میوه در هندوستان نیز کشت میشود. آسرولا میوهای با طعم شیرین و دارای مقدار بسیار زیادی ویتامین ث میباشد.
این میوه از تیرهٔ مالپیگیاسه (Malpighiaceae) است.ویتامین ث موجود در آسرولا در قرص ضدچروک ایمدین استفاده میشود و در ساخت کلاژنهای جدید کاربرد بسیار زیادی دارد.
آسرولا، نوعی میوه بوته ای به رنگ قرمز و با طعم ترش است. این میوه بومی کارائیب و آمریکاست.
به گزارش ehow»، ارزش غذایی این میوه بالا و سرشار از ویتامین c است. ویتامینC سموم را از بدن دفع می کند.
ویتامین C موجود دراین میوه از بدن در برابر عفونت محافظت می کند و از ه شدن خون پیشگیری می کند و خطر بروز سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.مس موجود در آن در جذب آهن به بدن کمک می کند.
به علت داشتن ماده معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، آهن، فسفر، روی، منیزیم و منگنز به سوخت و ساز بدن کمک می کند.
مصرف این میوه که کم کالری و کم چربی است، برای افرادی که به سلامت خود اهمیت می دهند بسیار مفید است.
منبع عالی ویتامین A و بتاکاروتن است و در نتیجه با آکنه مقابله می کند و قدرت بینایی را بهبود می بخشد. علاوه بر آن به پوست طراوت می بخشد.
خاصیت منقبض کننده، ضد التهابی و ضد قارچی دارد.
این میوه برای عملکرد روده بزرگ مفید است و مانع از بروز یبوست می شود.
ویتامین C موجود در یک آسرولای کوچک ۶۵برابر ویتامین C موجود در پرتقال است.
از بروز سرماخوردگی، ناراحتی دندان و ریزش مو پیشگیری می کند.این میوه تاثیر داروی ایبوپروفن یا آسپرین را دارد.
میزان بالای پتاسیم آن روحیه فرد را بالا می برد، عملکرد قلب را منظم و فشار خون را کنترل می کند.
درباره این سایت